Beste relatie van de Hoeksche Waardse Haringparty

Beste relatie van de Hoeksche Waardse Haringparty,

U bent de afgelopen jaren één of meerdere malen bezoeker geweest van de Haringparty Hoeksche Waard. Haringparty Hoeksche Waard valt onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Hoeksche Waardse Zaken (Stichting HWZ).

De input vanuit funding is om in de toekomst de Haringparty Hoeksche Waard hoogwaardig te kunnen blijven is noodzakelijk. Daarom roept de Stichting ‘de Vriend van Haringparty Hoeksche Waard’ in het leven waardoor u laagdrempelig steun verleent aan de Haringparty Hoeksche Waard. Zoals u weet doneren wij graag de opbrengst van onze bijeenkomsten aan een aan de Hoeksche Waard gerelateerd goed doel.

U kunt per heden tegen een bijdrage van € 95,00 (excl. btw) per jaar Vriend van Haringparty Hoeksche Waard worden. Deze bijdrage is voor u als ondernemer fiscaal aftrekbaar.

Wat ontvangt u als tegenprestatie?

Onze website www.haringparty-hoekschewaard.nl wordt door onze activiteiten druk bezocht met inmiddels ruim duizenden unieke bezoekers in de afgelopen perioden U krijgt een benoeming + doorklik van uw bedrijfsnaam onder het kopje ‘VRIENDEN van….’. .

Bijdrage en inhoud pakket ‘VRIEND van Haringparty Hoeksche Waard’: € 95,00 per jaar.

  1. Eén jaar lang sponsorvermelding op website www.haringparty-hoekschewaard.nl als Vriend van de Haringparty Hoeksche Waard met duizenden unieke bezoekers per jaar.
  2. Ondersteuning van het jaarlijkse goede doel.
  3. Gratis entree voor 1 persoon inclusief alle consumpties en hapjes (inclusief haringen/hamburgers).
  4. Gratis deelname inclusief consumpties aan de halfjaarlijkse ‘Sponsor + vriendenbijeenkomst’
  5. Vermelding namen van ‘Vrienden van’ op LinkedIn-groep ‘Hoeksche Waard’ met inmiddels bijna 3.000 leden van in en buiten de Hoeksche Waard. Tevens repeterende vermeldingen in aanloop van het Event middels het Twitter & Facebook-account van Haringparty Hoeksche Waard.
  6. Tijdens de 3e Haringparty Hoeksche Waard worden de namen van de Vrienden van de Haringparty zichtbaar via een banner en een scherm in beeld gebracht.
  7. U ontvangt een ‘vriend van’ button die u indien gewenst op uw media-uitingen kunt plaatsen.
  8. Er wordt een gezamenlijke informatiepakket (goodybag) expliciet samengesteld voor sponsoren en Vrienden van de Haringparty die bij de uitgang van het evenement uitgedeeld worden.